Min egen bubbla!

Vet inte om jag skall kalla Ateljén för min egen låtsasvärld, för den är ju faktiskt verklig, men på samma gång befinner jag mig i en helt annan värld när jag är här.

Har börjat ett sommarjobb och egentligen borde jag vara hemma där också, men är det inte. Har jobbar med frågorna och arbetsuppgifterna i en massa år, men  plötsligt är det som om jag aldrig haft med saken att göra. Jag är själv förundrad över detta och hade inte förväntat mig mina egna reaktioner. Står häpen och kollar in mig själv!

Men det är beslutat och vi har kommit överens om att jag skall jobb hela sommaren och det skall jag självklart göra och jag skall även självklart ta tag i mig själv och ”hitta hem” igen.

Men andpauserna här i min egen värld där jag är helt absorberad av designeidéer och produktion/förverkligande av idéerna  kommer att ge mig kraften. Just nu stickar jag i linne och det blir så snyggt!!!

Annonser

Om firmamargaretlundvang

Jag föddes nästen med en stickning i händerna. Hela mitt liv har jag stickat. Nu gör jag det på heltid och tycker att livet är precis så underbart som det kan vara när allt fallit på plats. Jag gör för det mesta egen design och är ödmjukt tacksam när någon tycker om det jag gör och handlar av mig.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s