TRENDANALYTIKER sa att jag är helt rätt !

Sitter och lyssnar på radion när jag stickar. Lyssnade nyss på en trendanalytiker som påstod att en viktig kommande trend är att vi blir mer miljömedvetna och att slit och släng, dålig kvalité, utnyttjande av fattiga människor för billig produktion osv snart är över. Vi kommer att bli noga med vad vi konsumerar.

En bra trend – tänker jag.

Jag produserar kläder av mycket hög kvalité på ett miljövänligt sätt och med kärlek och omtanke. OK det är lite dyrare men på sikt så är det mycket billigare än att köpa tex en tröja på HM för 399:-. Den tröjan jag producerat varar mycket längre (har haft kunder här i min ateljé som jag stickade till för 16 år sedan och de känner sig fortfarande snygg i sitt plagg) och har därmed försvarat sitt pris flera gånger om. Dessutom vet man att den (jag) som producerat inte lider någon nöd (-tvärtom) och kan sova gott om nätterna.

En liten reflektion i min vardag! Medans jag stickar en Ramseletröja som snart skall skickas till Stockholm.

 

Annonser

Om firmamargaretlundvang

Jag föddes nästen med en stickning i händerna. Hela mitt liv har jag stickat. Nu gör jag det på heltid och tycker att livet är precis så underbart som det kan vara när allt fallit på plats. Jag gör för det mesta egen design och är ödmjukt tacksam när någon tycker om det jag gör och handlar av mig.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s